Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Чому варто йти на фільм Веном: рецензія зі спойлерами

• 2205

"Веном" – новий фільм від Sony, знятий спільно Marvel, який привернув до себе увагу не лише через те, що герой – один з перших ворогів Людини-павука. Радіо МАКСИМУМ підготувало рецензію та спойлери щодо новинки!

Фільм "Веном" – перший повноцінний сольний фільм про симбіота, де головну роль зіграв харизматичний Том Харді. Стрічка показує, як персонаж потрапляє на Землю та взаємодіє з людьми, а також намагається прив'язати Венома до повноцінного кіновсесвіту Marvel з Людиною-павуком та іншими улюбленими героями. Чи вдалось фільму зруйнувати негативні рецензії оглядачів та чи варто його дивитись у кіно – читай далі.

Це цікаво: Хто такий Веном від Marvel: все про персонажа і фільм

Чому варто піти на фільм "Веном":

Нудно не буде. Хоч фільм і триває майже дві години, але часу сумувати майже не знайдеться. А все через насиченість подій на екрані, адже все ж на екшн творці зовсім не поскупились. До того ж, навіть найдивніші сцени на подібних локаціях не викликають дискомфорту.

Гумор. Попри доволі похмурий настрій, який компанія Sony намагається передати через темні тони та музичний супровід, чудовий легкий гумор постійно розряджає ситуацію. До того ж, прості жарти будуть зрозумілими майже всім глядачам, а не лише шанувальникам коміксів Marvel.

Спецефекти. Популярна тема обговорень ще на стадії трейлерів все ж залишається актуальною, однак, зважаючи на свій бюджет – 100 млн доларів, картинка доволі хороша. Для порівняння, “Месники” 2012 року обійшлись у 220 млн доларів, а “Людина-павук: повернення додому” 2017 – у 175 млн. До того ж, промахи з графікою, які постійно помічали на супергеройських трейлерах, все ж виправили, як могли.

Взаємодія. Дуже важливий аспект, який показує персонажів повністю на рівних правах. Як Еді Брок, так і Веном, дуже добре ладять один з одним. Не виникає спротиву між ними, як з іншими героями, яких ви побачите на екрані. Тут навіть жартики від одного іншому звучать настільки по-дружньому, що інколи важко зрозуміти, коли ж вони встигли поколегувати. Але про це далі.

Рейтинг. Доволі дитячий рейтинг PG-13 в Україні перетворився у 16+, а серед фанів з різних куточків світу викликав справжній шквал нехороших коментарів. А все тому, що таке вікове обмеження передбачає відсутність “зашкварних” та кривавих моментів. Насправді, без внутрішніх органів та голів, які літають у кадрі, картинка не стала гіршою. До того ж, такий крок допоміг “Веному” прирівнятись до “Людини-павука”, тож, можливо, вони все ж зустрінуться на одному екрані.

Обережно, далі будуть спойлери!

Веном: дивіться трейлер онлайн:

Останній шанс! Не гортай далі, якщо не хочеш розкрити сюжетні моменти фільму. Спойлери!

Рецензія на фільм Веном зі спойлерами

Продовженню бути! Останні хвилини стрічки, як і одна із сцен після титрів, доволі прозоро натякнули, що глядачів очікує доволі незвичайне продовження. Найменший спойлер – Карнаж або ж Карнейдж. Це не просто серійний вбивця, а один із носіїв симбіота, який не надто гарно ладить з Веномом. Однак як злочинець отримає “шматочок” позаземної істоти – поки лише тема для здогадів. Але ще одна бійка симбіотів обіцяє бути ефектною.

Вирізані сцени? Сам Том Харді, який виконує головну роль у фільмі, зізнався, що стрічка зменшилась на 30-40 хвилин. Ймовірно саме це скорочення часу не змушує глядача тягнутись за смартфоном чи годинником, а також губить частину мотивації персонажів. В один момент Веном хоче з браттями підкорити Землю, в інший момент – він невдаха, якого переконав Едді Брок. До слова, сам недожурналіст так і не намагався пояснити істоті, чому наша планета заслуговує на життя.

Ілон Маск це ти? Один із ключових антигероїв фільму – геній, мільярдер і просто хлопець, який хоче підкорити космос. Щоправда, його манія величі та вміння маніпулювати людьми – не зовсім збігаються з думками Ілона (ми сподіваємося). Зате твердження про екологію, людське життя та інші планети – цілком реалістично нагадують слова реального генія. Що й казати, навіть іноземні портали знаходили схожість між персонажем та бізнесменом.

Фільм поганий? Невдоволені критики, які потім виявились купленими або належали фанатам Lady Gaga, фільм якої вийшов у той же день, або ж негідникам з DC – насправді все це актуальне рівно доти, доки ви самі не підете в кіно. Склалась думка, що це навіть міг бути чудовий хід самої ж кінокомпанії Sony, адже вони знизили планку очікувань. Адже не сподіваючись на шедевр, стрічка не викликає блювання чи шквалу негативу. Варто розуміти, що “Веном” не на рівні з “Месниками”, адже права на нього належать іншій студії, яка й співпрацює з Marvel. Також не варто одразу ж намагатись побачити всі недоліки. Сходіть на фільм та просто його погляньте :) А своїми думками після перегляду та прочитання діліться у коментарях.

пропозиції партнерів
Новини